A Eric Saade blog for all!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

Vinnare av min tävling är...

Av Nathalie - 30 maj 2011 16:59

Jag heter Becka och är 13 år :)


Om jag ska skriva ner allt som Eric betyder för mig så kommer de att ta år, för han betyder verkligen allt för mig. Jag är nog ett av hans största fan, jag har sett honom 2 gånger på Liseberg, & i Trollhättan. Jag gör vad som helst för att kunna se honom jättemånga gånger detta året. Han är den sötaste,underbaraste,snyggaste personen jag någonsinn har träffat. Hans sångröst får mig att njuta, jag mår verkligen bra av att höra honom, han får mig att le när jag mår dåligt. Jag älskar honom verkligen, och jag kan inte beskriva de. Jag kan sitta och bläddra igenom alla tidningar och klippa ut varenda liten bild på honom och sedan sätter upp den på väggen i mitt rum. Han är min största idol, föralltid. En av mina drömmar är att han ska känna igen mig efter varje gång jag träffat honom, & att typ få sitta i en studio med honom och bara snacka fråga saker osv. Han är seriöst mitt allt och jag kan ju inte beskriva de. Jag vet egentligen inte när jag föll för honom, men de var nog när han sjöng manboy i melodifestivalen jag blev helt galet kär i honom och de kan man nog säga att jag fortfarande är. Jag kan sitta och bara gråta över hur bra han är, över hur söt han är, över hur mycket jag älskar honom. & när jag såg honom i trollhättan, skrek jag, grät, darrade,skadade, va på väg att svimma, sedan skulle jag krama honom, jag släppte honom inte en vakt fick dra bort mig. Ja, som du märker så är jag inte något normalt fan av honom, jag är helt besatt av honom. Han betyder något så enormt mycket för mig så jag kan inte ens beskriva det & jag älskar honom mer än allt annat på denna jord.





Jättebra jobbat allihopa! Men jag valde ut Becka för att hon var mest lik mig om jag var med i en sån här tävligen, skulle jag beskriva honom ungefär som Becka!


Kolla in hennes coola blogg:

http://www.masqueerade.blogg.se

 
 
Becka

Becka

31 maj 2011 15:26

Jippie, jag vann!
tack så mycket!
glöm inte att kolla bloggen :D

http://www.masqueerade.blogg.se

Nathalie

31 maj 2011 16:33

haha, grattis Becka :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nathalie - 1 maj 2013 11:09

Vill du lyssna på Erics nya låt lyssna här

Av Nathalie - 11 december 2012 18:21


Följ mig: @nattissaade Instagram: @nattissaade   Uppdaterar inte sidan så mycket längre, har inte den tiden längre. Men jag ska försöka!!Följ mig på twitter ist, där skriver jag hela tiden!!     Från i lördags, Eric håller i min teckning...

Av Nathalie - 11 december 2012 18:21


Följ mig: @nattissaade Instagram: @nattissaade   Uppdaterar inte sidan så mycket längre, har inte den tiden längre. Men jag ska försöka!!Följ mig på twitter ist, där skriver jag hela tiden!!     Från i lördags, Eric håller i min teckning...

Translate/Översätt

Presentation


Detta är en blogg om bara Eric Saade! Jag älskar honom jättemycket, han är bäst. Jag heter Nathalie, 15år och grymt galen i Eric Saade! Ni kan kontakta mig, kommentarer, frågor eller i gästboken. En blogg för alla Eric Saade fans!

Fråga mig

255 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om Erics nya låtar?
 Superbra
 Annorlunda men bra
 BÄSTA JAG HAR HÖRT
 Sådär
 Godkänt
 Eric har gjort bättre låtar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6 7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards